fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρτα εισόδου πολυκατοικίας Πειραιάς & Εσωτερική πόρτα σπιτιού Κορυδαλλός

Πόρτα εισόδου πολυκατοικίας Πειραιάς

Πόρτα εισόδου πολυκατοικίας Πειραιάς & Εσωτερική πόρτα σπιτιού Κορυδαλλός

 

Δύο ακόμη “χαρούμενα” σπίτια! από την ομάδα του kataskevastikh.gr  που συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εγκατάστασης πορτών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Πρόσφατα, ολοκληρώθηκαν δύο νέες εγκαταστάσεις, μια στην περιοχή του Πειραιά και μια στον Κορυδαλλό. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι έγινε σε κάθε περίπτωση.

Πόρτα εισόδου πολυκατοικίας Πειραιάς

 

Πόρτα εισόδου πολυκατοικίας ΠειραιάςΣτον Πειραιά, η ομάδα μας εγκατέστησε μια νέα πόρτα εισόδου σε μια πολυκατοικία, παρέχοντας βελτιωμένη ασφάλεια και αισθητική στο σπίτι. Η παλιά πόρτα αντικαταστάθηκε με μια μοντέρνα και ανθεκτική, που όχι μόνο αυξάνει την ασφάλεια, αλλά προσθέτει και μια πινελιά κομψότητας στην είσοδο. Οι ιδιοκτήτες είναι πλέον πιο ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η κατοικία τους προστατεύεται καλύτερα.

Η φωτογραφία απεικονίζει μια καινούρια πόρτα εισόδου που εγκαταστάθηκε σε πολυκατοικία στην περιοχή του Πειραιά. Η πόρτα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό και διαθέτει μια κομψή, μοντέρνα εμφάνιση. Η εγκατάσταση της πόρτας περιλαμβάνει επίσης μια νέα ξύλινη κάσα, η οποία πλαισιώνει την πόρτα και προσθέτει επιπλέον σταθερότητα και ασφάλεια.

Κάποια σημεία που ξεχωρίζουν:

Υλικό: Συνδυασμένη χρήση υλικών που προσθέτει στιβαρότητα και αυξάνει την ασφάλεια που αυτή παρέχει στην είσοδο της πολυκατοικίας και τους ενοίκους της.
Κάσα: Νέα ξύλινη κάσα που ενισχύει επιπρόσθετα την κατασκευή.
Ασφάλεια: Η πόρτα διαθέτει  επίσης κλειδαριά υψηλής ασφάλειας, αυξάνοντας περαιτέρω την προστασία της κατοικίας από διαρρήκτες και άλλες πιθανές εγκληματικές ενέργειες.

Η Σημασία της Προετοιμασίας για την Ασφάλεια του Σπιτιού

 

Υπάρχει μια σοφή παροιμία που λέει πως αν δεν προετοιμαστείς, ετοιμάζεσαι να αποτύχεις. Δυστυχώς, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών αποφασίζουν να αγοράσουν και να εγκαταστήσουν μια πόρτα ασφαλείας μόνο αφού έχουν ήδη γίνει θύματα διάρρηξης.

Καθώς οι ληστείες γίνονται όλο και πιο συχνές και τραυματικές, είναι απαραίτητο να λάβετε προληπτικά μέτρα για να προστατεύσετε την ιδιοκτησία σας. Η επένδυση σε μια ποιοτική πόρτα ασφαλείας τώρα μπορεί να αποτρέψει διαρρήκτες και να διασφαλίσει ότι το σπίτι σας δεν θα γίνει εύκολος στόχος.

Η έλλειψη πόρτας ασφαλείας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που εξετάζουν οι διαρρήκτες όταν επιλέγουν έναν στόχο. Μια ποιοτική πόρτα ασφαλείας λειτουργεί ως οπτικό αποτρεπτικό μέσο και ως φυσικό εμπόδιο σε πιθανή διάρρηξη.

Σύμφωνα με μια μελέτη της ΕΛΑΣ, οι εισβολείς εισέρχονται από την πόρτα σε περίπου 40% των διαρρήξεων, είτε μέσω αναγκαστικής εισόδου είτε λόγω μη ασφαλισμένης πόρτας. Οι διαρρήκτες προτιμούν εύκολους στόχους, οπότε η παρουσία μιας πόρτας ασφαλείας καθιστά το σπίτι σας πολύ λιγότερο ελκυστικό για κλέφτες.

Η προστασία του σπιτιού σας ξεκινά από την πόρτα εισόδου. Επομένως, είναι κρίσιμο το ακίνητό σας να διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία με μια υψηλής ποιότητας πόρτα ασφαλείας.

Σκέφτεστε ότι δεν χρειάζεστε πόρτα ασφαλείας; Ξανασκεφτείτε το! Η είσοδος είναι η πρώτη γραμμή άμυνας κατά των διαρρήξεων. Να γιατί πρέπει να επανεξετάσετε την ασφάλεια της πόρτας εισόδου σας και να επενδύσετε σε μια ποιοτική πόρτα ασφαλείας.

Εσωτερική πόρτα σπιτιού Κορυδαλλός

 

Εσωτερική πόρτα σπιτιού ΚορυδαλλόςΣτον Κορυδαλλό, η ομάδα μας ανέλαβε την αντικατάσταση μιας εσωτερικής πόρτας σε μια κατοικία. Η νέα πόρτα είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα με την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού. Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους.

Η φωτογραφία απεικονίζει μια νέα εσωτερική πόρτα που εγκαταστάθηκε σε κατοικία στον Κορυδαλλό. Η πόρτα αυτή έχει έναν πιο μοντέρνο και μίνιμαλ σχεδιασμό, και χρώμα της ταιριάζει με την σύγχρονη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Η πόρτα διαθέτει επίσης μια νέα κάσα και έναν μοντέρνο μηχανισμό κλειδώματος.

Κάποια σημεία που ξεχωρίζουν:

  • Σχεδιασμός: Μοντέρνος και μίνιμαλ, σε φυσική ξύλινη απόχρωση.
  • Κάσα: Νέα κάσα που ταιριάζει με το σχέδιο της πόρτας.
  • Μηχανισμός κλειδώματος: Μοντέρνος και λειτουργικός.

Και οι δύο πόρτες είναι εγκατεστημένες με προσοχή στη λεπτομέρεια και στην αισθητική, προσφέροντας ταυτόχρονα βελτιωμένη ασφάλεια και μοντέρνα εμφάνιση στα αντίστοιχα σπίτια.

Αυτές οι εγκαταστάσεις είναι μόνο ένα παράδειγμα της δέσμευσής μας για ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Είτε χρειάζεστε μια νέα είσοδο για το σπίτι σας, είτε μια εσωτερική πόρτα που να συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική, η ομάδα του kataskevastikh.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε την δική σας εγκατάσταση.

 

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top