fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και χρώματα

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και χρώματα

 

Στο παράδειγμα από πρόσφατη τοποθέτηση που κάναμε σε πελάτη μας τέθηκε ένα ζητούμενο που πολλοί συνάδελφοι μας αγνοούν ή απλά δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Είναι τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας  και χρώματα που πρόκειται αυτά να έχουν . Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε τα τοποθετηθέντα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας σε ιδιαίτερη απόχρωση που ζήτησαν οι πελάτες μας προκειμένου να  ταιριάζει αρμονικά με τα υπόλοιπα χρώματα του σπιτιού τους.

Πέρα από το κομμάτι της ασφάλειας και της προστασίας, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και στο αισθητικό κομμάτι, καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες – απαιτήσεις των πελατών μας. Εξάλλου ποιος λέει ότι το ζητούμενο της ασφάλειας δεν μπορεί να συμβαδίζει με τα όποια αισθητικά ζητούμενα του χώρου στα οποία θα εγκαταστηθούν.

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και χρώματα - 1 Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και χρώματα - 2 Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και χρώματα - 3 Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και χρώματα - 4 Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και χρώματα - 5

 

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και χρώματα

 

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας , όπως όλοι γνωρίζουμε, αποτελούν μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή για την προστασία παραθύρων και θυρών σε οικίες και επιχειρήσεις. Εκτός από την ασφάλεια που προσφέρουν, προσφέρουν και αισθητική, καθώς διατίθενται σε πλήθος χρωμάτων για να ταιριάζουν με το στυλ του χώρου σας.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας προσφέρουν μια αξιόπιστη λύση για την προστασία χώρων χωρίς να θυσιάζεται η ορατότητα ή η κυκλοφορία του αέρα. Αυτά τα κάγκελα είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα, κυρίως χάρη στην επίστρωση με σκόνη, η οποία προσφέρει μια ανθεκτική στο χρόνο προστασία και αισθητική. Τα συνηθέστερα χρώματα στα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας  περιλαμβάνουν βασικές αποχρώσεις όπως το μαύρο, το λευκό και το γκρι, αλλά υπάρχουν επίσης επιλογές για προσαρμοσμένα χρώματα ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη ή τις απαιτήσεις του χώρου

Χρώματα:

  • Ηλεκτροστατική βαφή: Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι η ηλεκτροστατική βαφή, η οποία προσφέρει μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων RAL, όπως λευκό, μαύρο, γκρι, ανθρακί, καφέ, μπεζ, κ.α.
  • Ειδικά χρώματα: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ειδικά χρώματα, όπως ξύλινα ή μεταλλικά, για να δώσετε στο χώρο σας μια πιο ζεστή ή μοντέρνα αισθητική.
  • Ανοξείδωτο ατσάλι: Για μια πιο μίνιμαλ και μοντέρνα επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε πτυσσόμενα κάγκελα από ανοξείδωτο ατσάλι, τα οποία δεν χρειάζονται βαφή και διατηρούν την αστραφτερή τους όψη για χρόνια αλλά σαν συμβουλή θα σας λέγαμε να επιλέξετε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας από αλουμίνιο όπως της Europa για μια σειρά λόγων που μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Επιπλέον επιλογές:

  • Μοτίβα: Εκτός από τα απλά χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε πτυσσόμενα κάγκελα με μοτίβα, όπως ρίγες, καμπύλες ή γεωμετρικά σχήματα, για να προσθέσετε μια διακοσμητική πινελιά στο χώρο σας.
  • Φινιρίσματα: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το φινίρισμα της βαφής, όπως ματ, γυαλιστερό ή σατινέ, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και χρώματα και κάποιες συμβουλές:

Για την επιλογή του χρώματος των πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας, υπάρχουν αρκετά κριτήρια που μπορείτε να λάβετε υπόψη σας για να εξασφαλίσετε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τόσο αισθητικά ευχάριστο όσο και λειτουργικό.

Συνδυασμός με την όψη του κτιρίου: Ένας βασικός κανόνας είναι να επιλέξετε ένα χρώμα που να ταιριάζει ή να συμπληρώνει το χρώμα των κουφωμάτων σας ή την γενικότερη όψη του κτιρίου σας. Αυτό δημιουργεί μια αρμονική εικόνα και ενισχύει την αισθητική του χώρου.

Αντοχή στον χρόνο: Προτιμήστε υλικά και φινιρίσματα που προσφέρουν αντοχή και διατηρησιμότητα. Χρώματα με επικαλύψεις πούδρας είναι δημοφιλή γιατί προσφέρουν αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στη φθορά με τον χρόνο.

Συμβουλευτείτε ειδικούς: Είναι σημαντικό να έχετε τη βοήθεια ειδικών όταν επιλέγετε το χρώμα για τα κάγκελα ασφαλείας. Στην kataskevastikh.gr, η ομάδα μας έχει την εξειδίκευση να σας καθοδηγήσει στην επιλογή του ιδανικού χρώματος ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, και είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε κάθε ερώτημα σχετικά με τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας.

Γενικά, η επιλογή του σωστού χρώματος και υλικού μπορεί να αυξήσει τόσο την ασφάλεια όσο και για  να διασφαλίσετε ότι τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας που θα επιλέξετε θα ενσωματωθούν αρμονικά με τον χώρο σας και θα προσφέρουν την απαιτούμενη ασφάλεια

 

 

5/5 - (1 vote)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top