fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας | Δίφυλλες κατασκευές

Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας δίφυλλο

Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας | Δίφυλλες κατασκευές

 

Σε έναν κόσμο όπου η ασφάλεια και η αισθητική συχνά δεν περπατούν χέρι-χέρι, η επιλογή του σωστού πτυσσόμενου καγκέλου ασφαλείας μπορεί να αποτελέσει μια πραγματική πρόκληση. Η ομάδα μας στην Kataskevastikh.gr είναι περήφανη να σας παρουσιάσει μια λύση που συνδυάζει αρμονικά αυτά τα ζητούμενα σας. Το πτυσσόμενο καγκέλο ασφαλείας μας, διατίθεται τόσο σε δίφυλλες όσο και σε μονόφυλλες εκδόσεις, σε κομψό λευκό χρώμα.

Αυτό που κάνει τη διαφορά στα προϊόντα μας , μεταξύ πολλών άλλων , είναι και  τα custom μεγέθη, ιδιαίτερα όσο αφορά τις δίφυλλες κατασκευές. Η εταιρεία μας έχει εστιάσει στην ποιότητα αλλά και στην προσαρμοστικότητα, σχεδιάζοντας καγκέλα που προσφέρουν όχι μόνο ασφάλεια αλλά και μια αισθητική που να αναδεικνύει το χώρο σας τόσο σε επίπεδο αισθητικό αλλά και σε λειτουργικό.

Στο τέλος αυτού του άρθρου, σας προσκαλούμε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια το “επίτευγμα” μας  μέσα από μια σειρά φωτογραφιών. Εκεί, θα βρείτε ένα πραγματικό παράδειγμα τοποθετήσης  πτυσσόμενων καγκέλων ασφαλείας , αποτυπώνοντας την άψογη εφαρμογή και την εκπληκτική αισθητική που προσφέρουν στον χώρο σας.

Δεν είναι φυσικά το μόνο όπως θα δείτε στα links που ακολουθούν

 1. Τοποθέτηση πτυσσόμενων κάγκελων στο Χολαργό
 2. Τοποθέτηση πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας στο Νέο Ψυχικό
 3. Τοποθέτηση πτυσσόμενων κάγκελων σε διαμέρισμα στην Δραπετσώνα
 4. Τοποθέτηση πτυσσόμενων κάγκελων σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα
 5. Τοποθέτηση πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας στο Νέο Ψυχικό
 6. Τοποθέτηση πτυσσόμενου κάγκελου ασφαλείας στην Αγία Βαρβάρα
 7. Τοποθέτηση πτυσσόμενου κάγκελου ασφαλείας στο Νέο Ηράκλειο
 8. Τοποθέτηση πτυσσόμενου κάγκελου βαρέως τύπου στην Αθήνα
 9. Τοποθέτηση πτυσσόμενων κάγκελων στην Πεύκη
 10. Τοποθέτηση πτυσσόμενων κάγκελων στα Μελίσσια

Είναι η δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε λύσεις που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για ασφάλεια αλλά και εμπλουτίζουν την οπτική εμπειρία του χώρου σας.

Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας  και τα υλικά και τρόπος κατασκευής του.

 

 • Κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα ειδικής διατομής και μορφοποίησης: Ο γαλβανισμένος χάλυβας είναι χάλυβας που έχει επικαλυφθεί με ένα λεπτό στρώμα ψευδαργύρου για προστασία από τη σκουριά. Η ειδική διατομή και μορφοποίηση αναφέρεται στην προσαρμοσμένη σχεδίαση του μετάλλου για να προσφέρει ιδιαίτερες αντοχές ή αισθητικές προδιαγραφές.
 • 3 mm πάχος χιαστής λάμας: Η χρήση λάμας με πάχος 3 mm σημαίνει ότι το καγκέλο διαθέτει αυξημένη αντοχή και σταθερότητα. Ο όρος “χιαστή” αναφέρεται στη διάταξη των λαμών, προσδίδοντας έξτρα ακαμψία και ανθεκτικότητα στην κατασκευή.
 • 1.5 mm κάθετοι δοκοί μορφοποιημένοι σε σχήμα Π για επιπλέον ενίσχυση: Οι κάθετοι δοκοί με πάχος 1.5 mm σχεδιασμένοι σε σχήμα Π προσθέτουν σημαντική ενίσχυση στην κατασκευή. Το σχήμα Π είναι γνωστό για την ικανότητά του να προσφέρει υψηλή αντοχή στην κάμψη, κάνοντας το καγκέλο πιο ανθεκτικό σε φορτία και πιέσεις.

Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας και ο τρόπος λειτουργίας του

 

 • Ράουλα κρεμαστά στο πάνω μέρος για αθόρυβη και απροβλημάτιστη λειτουργία: Τα ράουλα που είναι τοποθετημένα στο πάνω μέρος επιτρέπουν στο καγκέλο να κινείται ομαλά και χωρίς θόρυβο κατά τη διάρκεια του ανοίγματος και του κλεισίματος. Αυτή η λεπτομέρεια βελτιώνει την εμπειρία χρήσης, καθιστώντας τη λειτουργία του καγκέλου πιο άνετη και ευχάριστη για τους χρήστες.
 • Αναδιπλούμενο κατωκάσι 90° για εύκολη πρόσβαση χωρίς εμπόδια: Η δυνατότητα του κατωκασίου να αναδιπλώνεται σε γωνία 90° προσφέρει την εξαιρετική άνεση της πλήρους πρόσβασης χωρίς το εμπόδιο του καγκέλου. Αυτό είναι ιδανικό για χώρους όπου απαιτείται ανεμπόδιστη μετάβαση, όπως σε είσοδους που χρησιμοποιούνται από άτομα με ειδικές ανάγκες ή για την εύκολη μεταφορά αντικειμένων μεγάλων διαστάσεων.

Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας και η αντοχή του στο χρόνο

 • Κατασκευή εξ ολοκλήρου γαλβανιζέ για αποφυγή διαβρώσεων από οξειδώσεις: Η γαλβανιζέ προστασία είναι μια διαδικασία κατά την οποία το μέταλλο καλύπτεται με ένα στρώμα ψευδαργύρου, προσφέροντας εξαιρετική προστασία από τη σκουριά και τις οξειδώσεις. Αυτό σημαίνει ότι το καγκέλο θα διατηρήσει την ανθεκτικότητα και την εμφάνισή του για πολλά χρόνια, αντέχοντας σε διάφορες καιρικές συνθήκες χωρίς να υφίσταται φθορά.
 • Μηδενική συντήρηση: Η ανάγκη για συντήρηση είναι ανύπαρκτη, κάτι που καθιστά το καγκέλο ιδιαίτερα ελκυστικό για χρήση σε διάφορους χώρους, από κατοικίες έως επαγγελματικά κτίρια. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τακτικούς ελέγχους ή επισκευές, γεγονός που προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων στη μακροχρόνια διαχείριση της περιουσίας σας.

Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας και η ασφάλεια που αυτό παρέχει

 • Χωνευτή κλειδαριά για αποτροπή εξώθησης της: Η χωνευτή κλειδαριά ενσωματώνεται στην κατασκευή του καγκέλου με τρόπο που δεν επιτρέπει την εξώθησή της από τους πιθανούς δράστες. Αυτή η λεπτομέρεια ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια του χώρου, προσφέροντας επιπλέον προστασία.
 • Εύκολο ξεκλείδωμα και από την μέσα και από την έξω πλευρά: Η δυνατότητα ξεκλειδώματος από και τις δύο πλευρές προσφέρει μεγάλη ευκολία στους χρήστες, διευκολύνοντας την πρόσβαση και την εξοδο από τον χώρο χωρίς να θυσιάζεται η ασφάλεια.
 • 4 σημεία κλειδώματος για μεγαλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία, 2 σε χαμηλά ύψη (παράθυρα): Η παρουσία πολλαπλών σημείων κλειδώματος αυξάνει σημαντικά την αντοχή του καγκέλου σε προσπάθειες παραβίασης, ειδικά με την προσθήκη κλειδωμάτων σε χαμηλά ύψη, προστατεύοντας τα πιο ευάλωτα σημεία όπως τα παράθυρα.
 • Κλείδωμα και αντίκρισμα με μπινί που καθιστά αδύνατη την παραβίαση από το πλάι: Η χρήση μπινιού στο κλείδωμα και το αντίκρισμα δυσκολεύει σημαντικά οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης από το πλάι, προσφέροντας μια επιπρόσθετη επίπεδο ασφάλειας.
 • Μεντεσέδες με πείρο μη αφαιρούμενο: Η χρήση μεντεσέδων με μη αφαιρούμενο πείρο προσθέτει μια επιπλέον δυσκολία για τους δράστες που ενδεχομένως επιχειρούν να αφαιρέσουν το καγκέλο από τη θέση του. Αυτό ενισχύει τη σταθερότητα και την ασφάλεια της συνολικής κατασκευής.

Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας και η αισθητική του

 • Σε πλήθος αποχρώσεων ηλεκτροστατικής βαφής: Η δυνατότητα επιλογής από ποικιλία χρωμάτων μέσω ηλεκτροστατικής βαφής επιτρέπει την ταιριάξιμη ενσωμάτωση του καγκέλου στον χώρο, αναβαθμίζοντας την αισθητική του. Η ηλεκτροστατική βαφή προσφέρει επίσης μια ομοιόμορφη και διαρκή επικάλυψη που αντέχει στο χρόνο.
 • Κατασκευή κατά παραγγελία για τέλεια εφαρμογή και αισθητική στο χώρο σας: Η προσαρμογή της κατασκευής κατά παραγγελία εξασφαλίζει ότι το καγκέλο θα ταιριάζει απόλυτα στις διαστάσεις και τις ανάγκες του χώρου σας, προσφέροντας μια ενιαία και ολοκληρωμένη εμφάνιση.
 • Προφίλ μορφοποιημένα από ραουλομηχανή: Τα προφίλ που διαμορφώνονται με τη χρήση ραουλομηχανής προσφέρουν ένα κομψό και λεπτομερές φινίρισμα. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα μέρη του καγκέλου έχουν ομαλές γραμμές και ακριβείς καμπύλες, αναβαθμίζοντας την οπτική εμφάνιση.
 • Εύκολη τοποθέτηση λόγω των διαιρούμενων μερών του: Η διαιρετικότητα των μερών προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης τοποθέτησης, καθιστώντας την εγκατάσταση λιγότερο χρονοβόρα και πιο απλή. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σε περιπτώσεις όπου ο χρόνος είναι περιορισμένος ή όταν η εγκατάσταση γίνεται από μη επαγγελματίες.
 • Εύκολο ζύγισμα μόνο του: Η δυνατότητα αυτόνομου ζυγίσματος του καγκέλου διευκολύνει την τέλεια προσαρμογή και ευθυγράμμιση κατά την τοποθέτηση, εξασφαλίζοντας ότι η τελική εγκατάσταση είναι σταθερή και ακριβής. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο λαθών κατά την τοποθέτηση και βοηθά στην επίτευξη ενός αρμονικού αποτελέσματος που ενισχύει την αισθητική του χώρου.

Καθώς φτάνουμε στο τέλος του άρθρου μας, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάτι πολύ ιδιαίτερο. Στις επόμενες φωτογραφίες, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μια πραγματική τοποθέτηση των πτυσσόμενων καγκέλων ασφαλείας μας, τόσο δίφυλλων όσο και μονόφυλλων, σε λευκή απόχρωση. Η δυνατότητα να παρατηρήσετε από κοντά την εξαιρετική εφαρμογή και την αισθητική αρμονία που προσφέρουν τα καγκέλα μας στον χώρο, επιβεβαιώνει την αφοσίωση της kataskevastikh.gr στην ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την αισθητική.

Αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν την πραγματική απόδειξη της επιτυχίας μας στο να δημιουργούμε προϊόντα που όχι μόνο εξυπηρετούν τις λειτουργικές ανάγκες ασφάλειας αλλά και ενσωματώνονται άψογα στον χώρο σας, συμπληρώνοντας και εμπλουτίζοντας την αισθητική του.

Ελπίζουμε αυτές οι εικόνες να σας εμπνεύσουν και να σας δώσουν μια ξεκάθαρη εικόνα του πώς τα προϊόντα μας μπορούν να αναδείξουν και να προστατεύσουν τον χώρο σας. Σας ευχαριστούμε που μας ακολουθήσατε σε αυτό το ταξίδι, πάντα με στόχο την κορυφαία ποιότητα και την ασφάλεια που σας αξίζει.

Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας μονόφυλλο Δίφυλλες κατασκευές Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας δίφυλλο

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top